Samenwerking


Sinds 2010 ben ik  aangesloten bij: De Adviesgroep ‘Mens en Werk’. Binnen deze adviesgroep werken we  nauw samen  met  de daarbij aangesloten bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, fysiotherapeuten, Veiligheidskundigen, Arbeids- en Organisatiepsycholoog, etc..
Meer informatie kunt u vinden op:  www.adviesgroepmensenwerk.nl

 

In de praktijk te Heerenveen werk ik nauw samen met:

  • Drs. Anneke Blanken.

_LIZ6957
Zij werkt als (arbeid- en organisatie) psycholoog, geeft coaching, therapie en trainingen. Anneke Blanken is gespecialiseerd in o.a.  ‘Psyche & Werk’ , in Gestalttherapie, in cognitieve- en gedragstherapie en is EMDR therapeut. Zij is als psycholoog geregistreerd bij NIP.

Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak, kunt u contact
met Anneke Blanken opnemen via telefoonnummer: 06-53816612         www.gestalttherapiecoaching.nl

 

 

  • Bernadette Veenstra Gestalttherapeut/ Coach.

P1010651
Bernadette is Gestalttherapeut/ Coach en gespecialiseerd in onder andere:
–   Het begeleiden van mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en Neuro musculaire aandoeningen (NMA) en in het
begeleiden van  hun  familieleden /vrienden.
Bernadette  biedt mensen die met deze situaties te maken hebben ondersteuning en begeleiding daar waar het o.a. gaat over de gedragsmatige-, de emotionele- en de communicatieve gevolgen van NAH en in de bijkomende rouw- en verliessituatie(s).
die de gevolgen van een NAH met zich mee kunnen brengen.
–    Het coachen van medewerkers die werken binnen  zorg- en welzijnsinstellingen en binnen het onderwijs.
Met name biedt zij ondersteuning in het hervinden van de balans tussen draagkracht & draaglast, omgaan met lastige werk en/of privé situaties die bovendien het functioneren kunnen beïnvloeden.
–   Zij biedt herapeutische ondersteuning en begeleiding bij stress, overspannenheid, Burn-out,  angstklachten en ondersteuning aan mensen die te maken hebben met hyperventilatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bernadette Veenstra op telefoonnummer: 06-23962544

 

  • Bert Hendriks MBA  (Executive Master of Business Administration).

Versie 3

In mijn praktijk heb ik vaak te maken met mensen die organisatie in beweging willen zetten, die geconfronteerd worden met een organisatieverandering, of mensen die een team van mensen beter willen laten samenwerken, maar niet goed weten hoe ze dat moeten aanpakken. Op het grensvlak van mens en organisatie werk ik nauw samen met Bert Hendriks.
Bert  heeft al meer dan 25 jaar ervaring in leidinggeven. Hij ruime ervaring op het gebied van coaching, organisatiewijzigingen en verandertrajecten en hij is daarin succesvol gebleken.
Bert heeft met organisatieadviesbureaus McKinsey & Company en Turner Organisatie & Advies gewerkt en heeft, naast zijn ervaringen als manager, ook hier veel geleerd over verandering in organisaties en de rol die mensen daarin spelen.
Hij is hard op de inhoud en zacht voor de mens. Bert kijkt naar mensen vanuit samenhang tussen gezondheid, privé- en werksituatie. “Alleen als we op die manier naar mensen kijken in organisaties, zien we het gehele plaatje en kunnen we begrijpen waarom ze even niet op hun best zijn!” De visie en de werkwijze van Bert sluiten goed aan bij die van mij, dus vandaar onze samenwerking.

Voor informatie en contact kunt u Bert Hendriks bereiken op telefoonnummer 06 – 51709770